trader-observa-atentamente-cotizacion-wall-street

La confirmació de l'inici del rebot a les borses del Vell Continent es fa més evident en índex com el Cac, el Dax, o fins i tot l'FTSB Mib italià, abans que al nostre selectiu.

Análisis Técnico
S1
5250
S2
7100
R1
7435
R2
7435
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Finalment no ha calgut posar a prova de nou el suport dels 5.800 punts (els mínims de la setmana passada) per donar el tret de sortida al rebot de què hem estat parlant aquests dies. Tot i que és cert que aquest rebot és més clar a qualsevol altre índex dels nostres veïns europeus, que han superat amb claredat els màxims de la setmana passada, cosa que el nostre Ibex no ha sabut fer. Per aconseguir-ho, hauria de tancar per sobre dels màxims de dijous, els 6.770 punts. En tot cas, si Europa i Wall Street reboten amb força, no ens quedarem enrere. Ho farem millor o pitjor, però també rebotarem.

Així doncs, els nivells de resistència que podríem ataca a molt curt termini es troben als 7.100 punts, i per sobre de l'últim buit baixista, a 7.436 punts. Per damunt hi tenim els 8.000 (ajust del 50% de tota la caiguda prevista) i la zona dels 8.450 punts, coincidint amb un retrocés del 61,8% durant el penúltim 'gap' baixista de la sessió del 9 de març. Jo no veig l'Ibex en el millor dels escenaris per damunt dels 8.500 punts, perquè parlem d'un rebot que podria trigar setmanes, amb els ensurts/caigudes contra tendència corresponents.

cierreibex240320
Gráfico diario del Ibex en el año

Noticias relacionadas

contador