ep grifols 20171122182701
GRIFOLS

Tot i les importants caigudes experimentades durant les últimes setmanes, en línia amb el mercat, la tendència alcista primària roman intacta.

  • 8,39€
  • 3,71%

Els títols de Grífols han caigut amb força durant les últimes setmanes, però no ens enganyem, i què no ho ha fet amb la que està caient als mercats durant els últims temps? Amb tot, i a mitjà i llarg termini es pot dir que no hi ha cap deteriorament (encara) realment important. Simplement cal veure com els mínims i màxims setmanals segueixen sent creixents.

Una altra cosa és que es perfori el suport que presenta en els mínims anuals (21,33), en aquest cas el preu pot estar donant forma a un gran "doble sostre" d'implicacions baixistes. I tot i així, tindrem el títol dins d'un impecable canal alcista la base del qual, per definició suport, passa en aquest moment pels aprox. 19 euros. En realitat, pocs són els títols que presenten un aspecte com el del cas que ens ocupa amb la tempesta que estem vivint l'octubre.

Gràfic setmanal de Grifols

En aquest moment els títols pugen un 10% fins als 25,67 euros. La farmaceutica presenta una important resistència als 26-26,12 euros i per sobre dels màxims anuals, que també són històrics, als 28,07 euros.

Noticias relacionadas

contador