ep grifols
GRIFOLS - Archivo

Des dels màxims de la setmana passada els títols de Grifols acumulen una caiguda una mica superior al 10% i s'acosten a l'important suport que té als mínims del març (15,07).

  • 5,96€
  • 4,29%
Análisis Técnico
S1
14.10
S2
17.62
R1
19.60
R2
19.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Recentment hem parlat de la potencial formació de tornada en cap i espatlles invertida a la qual semblava estar donant forma Grifols. Però dèiem que la confirmació arribaria amb un tancament setmanal amb comoditat per sobre dels màxims del març. És a dir, un tancament per sobre dels 17,62 euros amb comoditat i un divendres. Condició que no es va arribar a complir. Va estar molt a prop, sens dubte. Però no ho va aconseguir.

I des de llavors el preu no para de corregir sessió rere sessió allunyant-se clarament de la important zona de resistència que semblava que seria perforada. Per tant, tot segueix igual. Grifols s'està desplaçant lateralment, però dins d'una clara tendència baixista de fons. A l'espera que mai sigui la bona. I recordeu, la clau serà que sigui capaç de tancar amb comoditat per sobre de la zona dels 17,62-17,64 euros en espelmes setmanals. I mentrestant res de res.

grf120422
Gràfic setmanal de Grifols

Noticias relacionadas

contador