tienda gamestop

GameStop és una companyia de venda de videojocs nord-americana, que s'ha posat de moda a la calor de les fortíssimes pujades de les últimes setmanes. L'any el títol acumula una pujada de gairebé el 700%.

Análisis Técnico
S1
61.13
S2
159.18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La indústria dels videojocs està vivint una autèntica edat d'or sota l'empara de la pandèmia, que ha donat ales a tots aquells títols vinculats a la megatendencia 'stay at home'. I GameStop no ha sabut capitalitzar del tot aquesta situació. L'excusa per a l'eufòria compradora de les últimes sessions pot tenir a veure amb l'entrada a la directiva de Ryan Cohen, empresari d'èxit fundat de Chewy. Al parer el full de ruta de Cohen passa per digitalitzar el negoci de l'empresa i treure més profit de l'estirada que està tenint la venda digital davant les restriccions i els confinaments a causa de la Covid-19.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica no hi ha molt a dir. En general no hi ha res a afegir quan un subjacent, el que sigui, cotitza en màxims de tots els temps. És a dir, està en pujada lliure absoluta. Des del mateix moment en què el títol va polvoritzar la resistència (ara suport) que presentava en el rang dels 58-62 dòlars (els màxims de 2013 i de 2008) el valor s'ha col·locat en pujada lliure. I fins avui.

gme2701212
Gràfic diari de llarg termini de GameStop

Al més curt termini tenim tres impecables espelmes alcistes setmanals. Cosa que vol dir que, mentre no tinguem una espelma setmanal que tanqui per sota del mínim de l'espelma setmanal prèvia no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura dels preus.

gme2701214
Gràfic setmanal de GameStop

Noticias relacionadas

contador