ep archivo   piscina de fluidra 20210730090105
FLUIDRA - Archivo

Després de les caigudes d'aquest dimarts en els títols de Fluidra podem dir que el valor, clarament alcista a mitjà i llarg termini, està perdent a poc a poc velocitat de creuer.

  • 22,40€
  • -0,09%
Análisis Técnico
S1
29.30
S2
37.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Queda molta tela per tallar encara per tancar la setmana i encara pot passar de tot. Aquest dimarts el valor queia amb força i el preu semblava voler col·locar-se, sense fer gaire soroll, lleugerament per sota de la impecable directriu alcista en què es recolza el valor des d'abril de l'any passat. No obstant això, aquest dimecres està rebotant amb força després de conèixer que la companyia ha comprat la nord-americana SRS i torna a elevar pressions per 2021.

El que està clar és que tot i que el valor decidís prendre un petit i merescut descans (fase de reacció) aquest seguiria sent clarament alcista a mitjà i llarg termini. El suport més important, fins i tot més que la mateixa directriu, està en l'últim mínim creixent (32,55), els mínims de juliol. És a dir, mentre el valor no perfori aquest suport es pot dir que en el pitjor dels escenaris Fluidra s'estaria desplaçant lateralment dins d'una clara tendència alcista de fons. Només per sota dels mínims de juliol apostarem per un escenari correctiu una mica més gran del qual ens té acostumats.

fdr010921
Gràfic diari de Fluidra

Noticias relacionadas

contador