fluidra edificio

Fluidra és un valor impecablement alcista a dia d'avui malgrat les correccions d'aquest dilluns i d'avui. Alcista a mitjà i llarg termini, però lateral des del començament d'estiu.

  • 19,93€
  • 1,37%
Análisis Técnico
S1
32.55
S2
38.25
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Fluidra és un bon exemple d'allò que de vegades expliquem que un valor pot caure amb força sense deixar de ser alcista per això. I tampoc podem dir-ne que hagi caigut amb força, ja que són només dues sessions de caigudes durant les quals el preu acumula un retrocés del 7%. Podria corregir molt més sense que la tendència de fons, o primària, es veiés afectada gens ni mica. El que hem de tenir clar és que la fase correctiva, major a la qual ens té acostumats, arribarà en algun moment. La pregunta és quan.

I la veritat és que pot ser en qualsevol moment. Dins de les grans tendències alcistes de fons, els preus corregeixen amb certa força, o en el seu lloc consumeixen molt de temps (moviment lateral) per ajustar-les proporcionalment sense que deixin de ser alcistes a llarg termini. El cas és que ara mateix el tenim atacant la base de la cadena lateral dels últims mesos, per definició suport. I si s'acaba confirmant la pèrdua de la base del canal, el normal és que el valor comenci una fase correctiva que dreni les fortíssimes pujades prèvies (fases de reacció). Entre els suports que trobem en aquest moment tenim els mínims de juliol (32,55) i la zona dels 29,50 euros. Però anem a poc a poc perquè encara no s'ha perforat res.

fdr2809212
Gràfic diari de Fuidra

Noticias relacionadas

contador