ep nueva nave de fluidra en australia
FLUIDRA - Archivo

Piscine Luxembourg Holdings, fons controlat per Rhône Capital, ha venut un 5,1% del capital de Fluidra mitjançant un procediment de col·locació accelerada per un total de 355 milions d'euros, segons un comunicat de BofA Securities Europe, una de les entitats intermediàries, remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 37,15€
  • 1,09%

En total, s'han venut 10 milions d'accions que representaven el 5,1% del capital de la societat per un preu de 35,55 euros cada títol, un 3% per sota del tancament d'aquest dimarts, als 37 euros. Les accions de Fluidra descompten aquesta operació i cauen en borsa aquest dimecres (-3,9%).

D'aquesta manera, Rhône Capital ha reduït la seva participació del 16,5% a l'11,5%, en la quarta operació d'aquest tipus, després de les col·locacions de maig i gener d'aquest any, a més de la de novembre de 2020.

BofA Securities Europe, Joh. Berenberg, GOSSLER & Co. i JP Morgan han estat les entitats col·locadores d'aquesta transacció, que ha comptat amb l'assessorament d'AZ Capital i STJ Advisors i que ha estat dirigida a inversors qualificats.

Noticias relacionadas

contador