bitcoincb259

És increïble la quantitat de notícies que cada dia es publiquen sobre el bitcoin i les 'criptos' intentant explicar cada moviment d'aquests als mercats. Quan la realitat és que gairebé mai no passa res. Els preus tenen la seva pròpia vida i són molt poques les notícies que de debò aconsegueixen moure'l.

  • 62.226,40$
  • -2,62%
Análisis Técnico
S1
32855
S2
46000
R1
52200
R2
52200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I per moure'l em refereixo al fet que allò que pugui esdevenir en aquell moment tingui implicacions importants per a l'estructura dels preus. O dit amb altres paraules, el 80% del temps (o menys diria jo) els preus es mouen amb força a l'alça i la baixa sense que en realitat passi res rellevant. Molt poques notícies, que es poden comptar amb els dits d'una mà, tenen impacte real en els preus. Tota la resta és soroll. I el soroll no és un bon company per prendre decisions d'inversió.

Tècnicament, el subjacent s'està desplaçant dins del que és un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents). I fins que el preu no trenqui per un costat o l'altre, no tindrem la confirmació sobre el que pot ser el següent gran moviment en tendència. Com a zona de suport de curt termini tenim la base del triangle (35.000) i com a resistència, la part alta (45.300). Però fins que el preu no trenqui amb claredat no tindrem res de res. Tot seguirà igual i no vulguem buscar l'excusa al moviment de torn.

El que sembla clar és que només per sobre dels 46.000 dòlars (màxims de febrer) amb força, s'activaran novament els senyals de compra en el bitcoin. I mentrestant aquí no hi ha res a fer.

btc110322
Gràfic diari del futur del bitcoin (BTC)

Noticias relacionadas

contador