ep budimex ferrovial obrascarreteras
FERROVIAL - Archivo
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

A falta de conèixer el tancament de l’espelma setmanal el cert és que les sensacions són bones. El preu sembla voler atacar amb èxit l’important resistència que presenta als 19,07 euros.

Ferrovial és dels títols que millor han sabut capejar el temporal d'importants caigudes dels últims mesos. De fet, es pot dir que d'alguna manera aquest està desplaçant lateralment, dins d'un rang de preus que a poc a poc es va estrenyent. En realitat, el que tenim davant és un gran triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents).

El fet que el preu estigui saltant per sobre de la part superior del triangle és sense cap dubte un primer avís a navegants. Tot i que la confirmació definitiva, correccions puntuals a part, vindrà de la mà de la superació de la resistència dels 19,075 euros (màxims de 2018). Per sobre, tindria el camí obert fins, com a mínim, als màxims històrics que va aconseguir a finals de 2015 als 20,38 euros. I per sobre, la "pujada lliure" absoluta. En resum, en aquest moment les sensacions no poden ser millors.

ferrovial150119
Gràfic setmanal de Ferrovial

Noticias relacionadas

contador