electricidad portada

ENI

-
  • -
  • -

Dilatacions dels preus a part, la veritat és que el que és realment important és que des dels mínims de 2016 tenim impecables mínims i màxims creixents setmanals. I així no cau.

L'únic 'però' en aquest moment és que l'ordre de prou pèrdues està molt allunyat dels actuals nivells de preu, cosa que dificulta qualsevol tipus d'estratègia, llevat que ja hi estigueu posicionats. En aquest cas, mantindríem les posicions amb objectiu de pujada en els màxims de 2018 (16,89). Una altra petita estratègia a molt curt termini seria la d'intentar obrir llargs a nivells de preu més propers possibles a la zona dels 15,40 euros (abans resistència), amb prou pèrdues (en tancaments) per sota dels 14, 90 dòlars que és l'últim mínim creixent. I objectiu de pujada als 16,90 euros i per sobre, la part superior del canal alcista..

A mitjans de febrer vam conèixer que el benefici net del quart trimestre de la petroliera italiana va caure un 76%, fins als 499 milions d'euros des dels 2.050 milions d'euros de l'any anterior. Eni atribuïa aquesta diferència en els guanys als extraordinaris positius de 2.700 milions registrats durant el mateix període de l'any anterior per la venda de participacions en projectes a Egipte i Moçambic. El resultat operatiu ajustat del trimestre, que exclou els efectes d'aquestes plusvàlues extraordinàries, va passar de 2.000 milions d'euros a 2.990 milions d'euros, xifra que supera el consens de 2.880 milions d'euros establert per la companyia. Les vendes van augmentar de 17.550 milions d'euros a 20.040 milions d'euros, segons l'empresa. En el conjunt de l'any, Eni va obtenir un benefici net de 4.226 milions, un 25% més que el 2017.

Eni

Noticias relacionadas

contador