ence energia logo
Ence Energía

A la vista del gràfic diari de Ence, podem comprovar com aquest sembla estar tractant de construir un sòl de mercat des del qual intentar rebotar. A això ho diem fase de reacció.

  • 3,08€
  • 0,72%

És estranya la setmana en la qual no s'analitza Ence, i la veritat és que portem bastant temps advertint de la possibilitat que estigués tractant de construir un sòl de mercat des de la base del canal baixista. I la veritat és que sembla clar que tenim un suport important en els 3,60 euros. O cosa que és el mateix, en la mesura en què no tanquem per sota d'aquest suport entenem que es donen les condicions per a construir un rebot consistent. Així, la següent gran resistència la trobem en els 4,60 euros, abans suport. I per sobre d'aquesta no podem descartar, fins i tot, un moviment a la recerca de la part alta del canal baixista, ara en els 5,20 euros.

El problema és que tot i que busqués la part alta del canal baixista, la fase correctiva romandria intacta, perquè al cap i a la fi els màxims i mínims decreixents seguirien aquí.

ence160719

Noticias relacionadas

contador