ep archivo   jose maria alvarez pallete presidente de telefonica con el nuevo logotipo de la empresa
TELEFÓNICA - Archivo

Tot i el bon comportament de Telefónica durant l'any, els títols de l'operadora continuen mostrant una debilitat intrínseca important, ja que segueix sense ser capaç de tancar/anul·lar el buit baixista dels 4,40 euros. Buit homòleg que han tancat el 80% dels títols del nostre mercat des de fa ja molts mesos.

  • 4,00€
  • 0,96%
Análisis Técnico
S1
3.50
S2
4.40
R1
4.90
R2
4.90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Ja ho sé, fa molt de temps que repeteixo el mateix discurs. O almenys un servidor està repetint el mateix una i una altra vegada des de fa molts mesos. Però és que en realitat no hi ha canvis respecte al que hem comentat temps enrere. Que la tendència des dels mínims de 2020 en els títols de l'operadora és alcista? Sí, això no ho posa en dubte ningú. Però que aquesta al seu torn es troba dins d'una tendència baixista de fons o primària, també.

Quan començaré a mirar el valor amb uns altres ulls? Doncs primer, quan sigui capaç de tancar, o el que és el mateix, anul·lar el buit baixista setmanal de març de 2020 als 4,40 euros. Buit que s'ha emplenat gairebé íntegrament en un parell d'ocasions, però que a dia d'avui segueix sense tancar-se. Per a això necessitem que el títol tanqui un divendres per sobre dels 4,40 euros.

I després hi ha la resistència que presenta a la zona dels 4,90 euros: els mínims de 2019 que al seu torn coincideixen amb la directriu baixista que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de mitjans de 2015. Encara que, per allò de deixar un petit filtre, podem parlar dels 5 euros. L'equivalent del qual ara són els 6 euros en BBVA. O el que és el mateix, per sobre dels 5 euros en espelmes setmanals podrem començar a parlar d'un abans i un després en els títols de l'operadora.

tef061021
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador