ep archivo - promocion de neinor en malaga
Europa Press - Archivo

Neinor Homes estaria en converses amb el fons Värde Partners per a la compra del seu 76,4% a Via Célere, segons informa aquest dilluns Expansión. Neinor i Värde deuen estar negociant tres mesos i el procés estaria ja en fase de due diligence, indica el mitjà. La CNMV ha suspès la cotització de la companyia en espera que aclareixi aquestes informacions.

  • 10,30€
  • 0,98%
Análisis Técnico
S2
12.68
R1
14
R2
14
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tècnicament, no és un valor que presenti gaire interès. És un valor relativament estret i no gaire seguit per la comunitat inversora. Però almenys el tenim construint mínims i màxims creixents des del març del 2020 i mentre segueixi sent així no hi ha res del que preocupar-se. Sí, és un valor lent i pesat en els seus moviments, però avui dia és alcista i això és l'única cosa que ens ha d'importar realment.

A curt termini el títol té suports als 10,66 euros i per sota la zona dels aproximadament 10,25 euros. Mentre que per dalt, pel costat de les resistències, tenim els màxims anuals (12,68) així com la part alta d'un canal alcista potencial, als 13,25 euros. I poca cosa més es pot dir en aquest moment del valor.

home081121
Gràfic setmanal de Neinor Homes des d'abril de 2017

Noticias relacionadas

contador