ep logo netflix
NETFLIX

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del qual és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça.

  • 561,23$
  • -0,63%
Análisis Técnico
S2
647
R1
700
R2
700
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que un retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que tenim en Netflix, un impecable suport al nou suport, abans resistència, dels 570-575 dòlars. Des de juliol de 2020 fins al passat mes de setembre la sèrie de preus s'ha estat desplaçant dins d'un impecable canal lateral de llibre, de manual. I després de batre, a principis de setembre, la part alta del lateral, per aquell llavors resistència, ara aquest s'ha convertit en suport. I des d'aquí el preu s'està reestructurant de nou a l'alça marcant gairebé cada setmana nous màxims de tots els temps. En qualsevol cas, estem davant d'un valor en pujada lliure absoluta i ja sabem que no hi ha major senyal de fortalesa que aquest.

Noticias relacionadas

contador