brokerpreocupado2 portada

Des de finals de setembre el selectiu acumula una caiguda del 8%. Els nivells de sobrevenda, en tots els terminis, llancen lectures extremes.

  • 11.074,60
  • -0,33%

Al començament de setembre ens preguntàvem si l'IBEX podria buscar la zona dels 8.700 punts. Nivell que ara es correspon als 8.800 punts (llegiu aquí l'anàlisi). Aquest nivell sembla, a priori, un nivell interessant. O millor dit, hi ha la possibilitat que des d'aquí rebotem a curt termini. No estem parlant del final de la fase correctiva (màxims i mínims decreixents), ja que no tenim cap figura de volta. Però tampoc podem parlar d'una directriu alcista, ja que aquesta té només dos punts de suport, almenys de moment. Cosa que no treu que, potser, al final ho sigui.

D'antuvi, només cal esperar a veure des d'on vol rebotar el preu i com ho fa. No oblidem que res cau pels segles dels segles sense el seu corresponent rebot. Ja sabeu: acció-fase de reacció. Com a zona de resistència, la més immediata la trobem al buit baixista d'aquest dijous, als 9.163 punts. Mentre aquest buit no es tanqui o el que és el mateix s'anul·li, no tindrem res. Tan sols simples rebots fruit de l'extrema sobrevenda acumulada. En perforar els 8.800 punts, la següent zona de control la situem als 8.500 punts (els mínims de desembre de 2016).

Gràfic setmanal de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador