cb barrick gold

Rebots puntuals a part, com el que experimentava l'or durant les sessions de dijous i de divendres de la setmana passada, el biaix de trading segueix sent baixista. Pel que fa a molt curt termini, tenim el subjacent a zona de ningú, lluny de les principals zones de control.

  • 2.334,95$
  • -1,88%
Análisis Técnico
S2
1833
R1
1909
R2
1909

Des dels màxims històrics de l'estiu de 2020 el 'metall preciós' es troba encaixat dins d'un moviment correctiu que, a poc a poc, s'està estrenyent. Per baix presenta un important suport a la zona dels 1.676-1.687 dòlars: els mínims de març i d'agost. I per dalt presenta una clara resistència a l'últim màxim decreixent (1.834 dòlars): els màxims de juliol, agost i de setembre. De manera que al més curt termini el tenim en zona de ningú, una mica apartat dels nivells de control per baix i per dalt.

I tot l'anterior dins d'un moviment correctiu més gran, en què el preu es troba construint impecables màxims decreixents des d'agost de l'any passat. I així no es puja, tot i els rebots puntuals que en ocasions es produeixen. El fet que el preu es vagi estrenyent poc a poc suggereix que cada vegada queda menys perquè el preu acabi trencant amb força cap a un dels costats.

oro041021
Gràfic diari de l'unça d'or

Noticias relacionadas

contador