ep el presidente de telefonica jose maria alvarez-pallete durante una conferencia en la fundacion
Oscar Cañas - Europa Press - Archivo
4,00€
  • 0,04€
  • 0,93%

Malgrat l'important rebot des dels mínims d'agost, de moment tot segueix formant part d'un simple rebot. Al cap i a la fi els màxims i mínims decreixents encara hi són.

Els títols de la nostra operadora s'estan comportant molt millor que la mitjana del mercat des que s'iniciés el rebot a mitjans d'agost. La sobrecompra diària (que no la setmanal ni la mensual) llança lectures extremes, i així és complicat seguir escalant posicions amb alegria, com a mínim sense una pausa en el camí. Un ajust de les pujades prèvies (o fase de reacció). I més quan tenim una important resistència a la volta de la cantonada: concretament als 6,80 euros, abans suport.

I per sobre tenim una altra resistència de major calat a la zona dels 7,30-7,35 euros, que és per on passa la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de maig de 2017. Amb tot, la veritat és que no es pot parlar de canvi de tendència en els títols de la nostra operadora, ja que els màxims i mínims decreixents són impecables. Tot i que no és menys cert que, qualsevol potencial canvi de tendència passa per ser inicialment un rebot sense importància.

tef110919

Noticias relacionadas

contador