ep economiatransporte-amp aena lograde 76 millonespasajerosabril un 63 mas
AEROPUERTO DE BARAJAS - Archivo

El triangle ascendent és una pauta d'implicacions alcistes, de continuació de tendència. Es caracteritza perquè el costat superior és horitzontal mentre que el costat inferior és una diagonal alcista que actua de suport.

  • 175,80€
  • 0,74%
Análisis Técnico
S1
137
S2
151
R1
167.6
R2
167.6
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El període de desenvolupament d'aquest tipus de triangles sol durar d'un a tres mesos. El volum de negoci tendeix a anar reduint-se a mesura que els preus s'acosten al vèrtex. Generalment el volum augmenta de manera important en produir-se la fuita alcista. La ruptura o fuita sol produir entre la meitat i les 3/4 de la longitud del triangle. Pel que fa a l'objectiu de pujada de la figura, una primera aproximació és l'amplada del triangle projectat a l'alça des del punt de ruptura de la resistència horitzontal.

Així doncs, la resistència que cal batre en els títols d'Aena per poder parlar d'un triangle ascendent es troba als 151 euros. I si pot ser que ho faci amb comoditat i en espelmes setmanals. Si es confirmés la sortida a l'alça, la primera gran resistència la tenim en el buit baixista setmanal dels 167,6 euros (finals de febrer de 2020) i per sobre dels màxims històrics als 180 euros.

aena250521
Gráfico semanal de Aena
contador