petroleocbproductores1

Les importants pujades en l'or negre d'aquest dimecres han dut el preu del petroli a batre la resistència que aquest presentava a la part alta del canal baixista de curt termini pel qual s'està desplaçant el subjacent des que va donar començament la correcció a principis de juliol.

  • 88,02$
  • -0,45%
Análisis Técnico
S2
75.65
R1
77.84
R2
77.84
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Recentment hem conegut que l'OPEP+ revisava a l'alça la seva previsió de demanda de petroli per a 2022, enmig de la pressió dels Estats Units per augmentar la producció més ràpidament per donar suport a l'economia mundial. Així, els experts del grup van revisar la previsió de creixement de la demanda de petroli per al 2022 a 4,2 milions de barrils per dia (bpd), enfront de la previsió anterior de 3,28 milions de bpd.

Tècnicament, i com es pot apreciar al gràfic diari, el petroli 'treu el cap' per sobre de la primera de les resistències. I, correccions puntuals a part, es diria que té el camí lliure fins a la zona dels 75,65 dòlars i per sobre ja no té res fins als màxims anuals als aprox. 78 dòlars. Per sota, per la banda dels suports, tenim un impecable doble suport (que no doble vall) als 64,50 dòlars: els mínims de finals d'abril, de maig i d'agost.

brn030921
Gràfic diari Futur Brent Continu

Noticias relacionadas

contador