ep petroleo 20170609184303
PIXABAY

Tot i les importants caigudes d'aquest dimecres no podem dir que el petroli hagi perforat cap suport, almenys no encara.

  • 15,05€
  • -1,02%
  • 8,94€
  • 1,19%

Dins que la tendència de mitjà termini en el petroli és alcista crida l'atenció la violència de les caigudes d'aquest dimecres. Poques vegades veiem el petroli caure més d'un 5% durant una sessió. Tècnicament, el preu està començant a perforar (per la mínima) la recta suport que presenta a la directriu alcista de l'últim any. Encara que això no és suficient. Per poder parlar d'un canvi de tendència de curt termini necessitem que aquest perfori, en tancaments, el suport que presenta en l'últim mínim creixent, als 72,29 dòlars (els mínims de juny).

La perforació d'aquest suport sí que provocaria un canvi en la tendència de curt termini, amb un primer objectiu de caiguda a la zona dels aproximadament 67 dòlars, per on passa en aquest moment la MM200 diària. Per sobre, pel costat de les resistències, la més important en aquest moment es troba als 80,35 dòlars (els màxims anuals).

Gràfic diari del futur continu del Brent

Noticias relacionadas

contador