ep archivo   recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Fa just una setmana fèiem referència a la interessant espelma en forma de martell que ens va dibuixar Solaria durant una sessió d'infart, durant la qual el volum de negociació es va disparar de forma important.

  • 9,57€
  • 0,68%
Análisis Técnico
S2
16.46
R1
18
R2
18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'una espelma que es dona amb bastant freqüència als mercats. Consta d'una única espelma, que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista. O almenys ens estaria anticipant l'inici d'un important rebot de curt termini.

Estem parlant d'una sessió durant la qual el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior (o ombra) per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents. Els martells acostumen a tenir metxes llargues a la part inferior (ombra) d'almenys el doble del cos real. I si, al mateix temps, coincideix amb el fet que algun dels principals oscil·ladors de moment (RSI, estocàstic, etcètera) llança lectures extremes de sobrevenda, millor que millor.

I això és el que Solaria ens va deixar durant la sessió de dijous de la setmana passada. Un clar martell en un dia durant el qual va negociar un dels majors volums de la seva història i en què el mínim del dia es marcar als 13,315 euros per tancar als màxims del dia (14,80). Recuperant, a més, el suport horitzontal que presentava als mínims de juny (14,225). De manera que ara el suport més important es troba en els mínims d'aquesta sessió (13,315). O el que és el mateix, mentre el títol no tanqui per sota entenem que el potencial rebot en curs segueix intacte. I com a primers nivells de resistència, tenim el buit baixista dels 16,46 euros i els 18 euros (els màxims d'agost).

slr240921
Gràfic diari de Solaria des d'octubre

Noticias relacionadas

contador