ep economiabolsa- ibex 35quedalas puertaslos 9300 puntosun alza063
EUROPA PRESS - Archivo

La sessió d'aquest dimecres va resultar ser decebedor, ja que l'encarem amb la il·lusió d'atacar la resistència dels 9.410 punts i tanquem demanant l'hora.

  • 9.250,80
  • -2,45%

El moviment d'aquest dimecres, tancant prop dels mínims del dia i just quan semblava que podíem atacar amb èxit la resistència dels 9.410 punts, és un exemple més d'allò que sempre ens agrada recordar sobre que no cal avançar-se mai al mercat. Cal esperar que els moviments es confirmin en preus de tancament. Tanquem just en la directriu alcista i hem començat el dia aquest dijous amb caigudes pròximes a l'1%, deixant ara un buit baixista (per definició resistència) en els 9.285 punts.

Veurem d'altra banda què succeeix amb el suport al qual hem fet referència en els últims dies: el buit alcista dels 9.200 punts. Tancar per sota seria un nou senyal de feblesa. Però la veritat és que si ens oblidem de les bandades dels últims dies, al final el que tenim és el mateix que abans. Un lateral amb zona de suport en els 9.200 punts i resistència en els 9.410 punts. El perill és que el temps passa, la sobrecompra en tots els terminis és molt alta, i cada vegada sembla més difícil que anem a poder amb el buit baixista setmanal dels 9.410 punts.

ibex180719

Noticias relacionadas

contador