ep ence energiacelulosa 20190318181803
ENCE - Archivo

Es podrà complir o no, perquè en els mercats res és infal·lible. Però des del punt de vista dels gràfics el que tenim davant és una gran pauta d'implicacions baixistes.

  • 3,41€
  • -0,06%

En els mercats un ha d'estar preparat per a tot, per al millor i per al pitjor. Tot és possible en bossa. Amb freqüència posem el crit en el cel quan els preus cauen amb força, però sovint ningú diu res quan aquests ens paren de pujar i pujar. Aquest títol s'ha revaloritzat més d'un 400% des dels mínims d'octubre de 2016 (1,60) fins als màxims de 2018, en els 8,80 euros. I ara li està tocant sofrir: el preu cau un 45% des dels màxims de l'any passat.

Tècnicament, la veritat és que el gràfic setmanal de Ence espanta a qualsevol. I és que el que tenim davant és un gran 'cap i espatlles' setmanal que, si finalment es complís, li portaria cap a la zona dels tres euros com a projecció mínima teòrica. Dit això, qualsevol mínima possibilitat que la figura pugui fallar passa per respectar el suport que presenta en l'últim mínim decreixent (4,59). La perforació d'aquest acceleraria més si cap la tendència baixista de les últimes setmanes, perquè al cap i a la fi estaria donant continuïtat als màxims i mínims decreixents que es troba construint des d'octubre. Mentre que la superació de la resistència dels 5,50 euros llevaria una mica de ferro a l'actual i potent figura d'implicacions baixistes.

ence010519
Gráfico semanal de Ence desde octubre de 2014

Noticias relacionadas

contador