ep archivo   jose maria alvarez pallete presidente de telefonica con el nuevo logotipo de la empresa
TELEFÓNICA - Archivo

Des dels mínims d'octubre de l'any passat els títols de Telefónica acumulen una pujada del 60%. Amb tot, li està costant Déu i ajuda acostar-se a la important zona de resistència dels 4,40 euros, el famós forat setmanal de març de 2020.

  • 4,15€
  • 0,78%
Análisis Técnico
S1
3.47
S2
4.40
R1
5.10
R2
5.10
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Res de nou sota el Sol pel que fa als títols de la nostra operadora Telefónica. El valor continua en fase de rebot, sens dubte. Però no podem dir que sigui un valor alcista a mitjà i llarg termini, perquè no ho és. Encara queda molta tela per tallar per poder afirmar que alguna cosa s'està començant a canviar en el valor. Dos són els grans esculls que presenta el valor en aquest moment. El primer, el buit baixista setmanal de març de 2020, al qual tantes vegades hem fet referència, els 4,40 euros. Buit que el 90% del mercat va tancar, o el que és el mateix va anul·lar, fa mesos. Cosa que sens dubte és un clar senyal de debilitat intrínseca del subjacent en si.

I l'altra gran resistència es troba a la zona dels 5-5,10 euros, que és per on passa en aquest moment la directriu baixista principal. La que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de 2015. De la qual cosa es dedueix que per mirar aquest valor amb uns altres ulls li exigirem que salti per sobre de la directriu baixista, cosa que en aquest moment queda molt i molt lluny.

tef250621
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador