Alemania_630

DAX

18.492,49
  • 15,40
  • 0,08%

Dins de l'impecable tendència alcista dels últims mesos no descartem una correcció de molt curt termini que el porti a omplir el buit alcista dels 11.754 punts.

Dins de l'impecable tendència alcista que presenta l'índex de la 'locomotora europea' des dels mínims de desembre, d'acord amb el conjunt de les borses del Vell Continent i de Wall Street, hem de saber que hi ha la possibilitat que a curt termini el preu es prengui un petit i merescut descans, sense que per això es vegi deteriorada gens ni mica la que és la tendència alcista actual. I és que l'índex s'ha deixat un buit alcista pendent de ser emplenat, almenys parcialment, al nivell dels 11.754 punts. És cert que no tots els buits s'omplen o es tanquen, però sí, la gran majoria.

El que vol dir que una potencial correcció cap a aquest buit no hauria d'alarmar gens ni mica, ja que estaríem parlant d'una fase d'ajust proporcional a les pujades acumulades des dels mínims de març. Arribats a aquest punt, ja no trobem resistències importants fins a la zona dels 12.450 punts, els màxims de setembre.

dax150419
Gràfic diari del DAX 30

Noticias relacionadas

contador