alemania portada bandera cosas

Aquest cap de setmana hem analitzat en profunditat la situació tècnica del nostre selectiu, del DAX i del principal índex del món, l'S&P 500. I ja tenim l'índex de la 'locomotora europea' a només mig punt dels màxims de tots els temps.

DAX

  • 18.118,32
  • -0,24%
Análisis Técnico
S2
16030
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tot i el petit ensurt en el DAX de principis d'octubre, on aquest va salvar un match ball, la tendència alcista de mitjà i de llarg termini continua intacta. Cosa que no és cap impediment perquè de tant en tant desplegui un moviment lateral o corregeixi amb una mica més de profunditat de la que ens té acostumats. Acció-fase de reacció. I ens referim al moviment lateral en què es troba encaixat el preu des de finals de març i on el preu, després de recolzar-se a la base, sembla decidit a atacar-ne la part alta.

Així, ja tenim els màxims anuals i històrics a la cantonada. Concretament als 16.030 punts. Per sobre d'aquest nivell en preus de tancament, i si és en espelmes setmanals millor que millor, l'índex de la "locomotora europea" es col·locaria per enèsima vegada en pujada lliure absoluta, amb les implicacions baixistes que això acostuma a tenir per a qualsevol subjacent en aquesta situació.

dax021121
Gràfic setmanal del DAX

Noticias relacionadas

contador