broker751

No hi ha dubte que ens trobem davant d'un moment de mercat complex i perillós. Les figures xartistes que tothom veu s'estan perforant a la baixa.

DAX

  • 18.137,65
  • 1,55%

A la vista del gràfic setmanal del futur del DAX, no hi ha dubte que ens trobem davant d'un moment de mercat complex i pot ser que decisiu. Per què? Perquè en teoria el que tenim endavant és una més que preocupant pauta d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles' setmanal. Que si al final es complís, pot portar l'índex alemany cap a la zona dels 10.000 punts com a mínim. Però si hi ha una cosa que he après és que quan les figures són tan clares que tothom les veu, al final poden fallar. No seria la primera vegada que veiem ràpides pèrdues de suports per després recuperar amb la mateixa verticalitat, provocant dilatacions en els preus que al final serveixen per acabar traient els inversors més porucs del mercat. Però no estic dient que hagi de ser així.

Simplement, que ens trobem en un moment de mercat crític. Cal observar com en el passat la MM200 setmanal va ser perforada en diverses ocasions, encara que mai va arribar a confirmar amb comoditat i en preus de tancament setmanals, per, des d'aquí, rebotar amb força a l'alça. Per tant, no es pot descartar en aquest moment cap escenari. Probablement, el tancament de l’espelma setmanal d’aquesta setmana ens donarà molta més informació.

Gràfic setmanal del futur del DAX

Noticias relacionadas

contador