ep archivo   talgo vittal
TALGO - Archivo

Des dels màxims anuals del mes de maig als 5,13 euros els títols de Talgo estan degotant a la baixa de manera continuada, acumulant un retrocés del 10%. Cosa que encaixa absolutament dins dels paràmetres normals.

  • 4,40€
  • 0,46%
Análisis Técnico
S2
5.13
R1
6.02
R2
6.02
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A dia d'avui les caigudes de les últimes sessions encaixen absolutament dins del normal en Talgo. Es tracta d'una correcció/ajust proporcional de les importants pujades prèvies. Res més. Fins i tot podem parlar d'un impecable retrocés temporal a la línia clavicular de la figura de volta d'implicacions alcistes. És a dir, la zona dels aprox. 4,70 euros que van actuar com a resistència al seu dia ara poden funcionar com a suport. Però és que tot i que corregís cap al suport dels 4,55 euros (abans resistència) res canviaria realment.

En resum, en aquest moment no hi ha cap motiu per no seguir confiant en el valor, ja que la figura de volta segueix intacta i aquesta, en complir-se, apunta cap a la zona dels 7,75-8 euros a mitjà termini. I amb les seves correccions contra tendència com no pot ser d'altra manera pel camí, és clar. Dilatacions puntuals dels preus a part, les últimes caigudes encaixen a la perfecció dins del que és un retrocés temporal de manual a la línia clavicular de la formació de tornada, abans resistència i ara suport.

talgo220621
Gràfic setmanal de Talgo

Noticias relacionadas

contador