ep duro felguera - sede centralgijon
CEDIDA

Des dels mínims històrics que va marcar la setmana passada als 0,0074 euros fins avui el preu s'ha revalorat un 130%. I malgrat això tot segueix exactament igual.

  • 0,54€
  • 0,18%

Tot i les importants pujades dels últims dies, la veritat és que no hi ha res a dir d'un títol que no pot ser més baixista. Cosa que no vol dir que més endavant, quan el preu ens construeixi alguna figura de volta o senyal d'esgotament, puguem tenir una altra cosa. Però ara mateix, tècnicament parlant, no hi ha per on agafar el gràfic de Duro Felguera. Dit això, tenim la companyia a les portes de la primera de les resistències, el buit baixista de la sessió del 28 de setembre als 0,0204 euros.

Tancar per sobre seria un primer senyal de fortalesa en el títol en molt de temps. Però no per això tindrem figura de volta. Al cap i a la fi, el preu presenta impecables màxims i mínims decreixents, que no és altra cosa que la definició més simple del que és una tendència baixista. Però anem pas a pas, primer cal tancar el buit baixista al qual acabem de fer referència.

Gràfic diari de Duro Felguera

Noticias relacionadas

contador