crude oil

Encara hi ha molta tela per tallar per poder dir que el petroli ha deixat enrere el moviment lateral dels últims sis mesos, però per algun costat caldrà començar. De moment, la directriu baixista de curt termini està sent superada.

  • 14,40€
  • -2,21%
  • 66,85€
  • -2,54%

És aviat per poder dir que l'"or negre" es troba a les portes de l'inici d'un nou i important tram alcista, però per algun costat caldrà començar. De moment, les importants pujades d'ahir dimecres l'han portat a superar la recta resistència que uneix els màxims decreixents des de mitjans d'agost. El problema és que el petroli presenta nombroses resistències per sobre. D'una banda hi ha la resistència dels 50 $ (màxims de setembre) i per sobre la part superior del triangle (50,30 $). A més l'últim màxim decreixent, també zona de resistència, es troba en els 51,22 $ (màxims d'agost). Per tant podem dir que en l'interval de preus comprès entre els 50-51,22 $ són nombroses les resistències que presenta el cru.

Tot i així, la veritat és que tot i les importants alces en realitat poc ha canviat el gràfic del cru. Si de cas s'està acostant a la part superior del moviment lateral, o de consolidació, dels últims sis mesos i poca cosa més. Però és cert també que s'allunya clarament dels nivells de suport. Mentrestant, més del mateix: moviment lateral (o fase de reacció) a l'important ral·li des de mínims anuals.

El petroli es dispara un 5% després de l'acord de l'OPEP de congelar la producció al novembre

Brent Crude Nort Sea Futures Continuous

contador