broker portada dos

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat al llarg del matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza ACS, AXA, PharmaMar, Naturgy, Reig Jofre, Facephi, Micron Technologies i Twitter.

ACS

  • 37,70€
  • 0,90%
  • 1,93€
  • -0,26%
  • 23,38€
  • 1,03%
  • 28,82€
  • 1,67%
  • 2,52€
  • 0,00%
Análisis Técnico

Bon dia, benvolgut senyor José María. Abans de res, donar-li les gràcies per les seves encertades anàlisis. La meva pregunta és sobre ACS i AXA. Són bons valors per al llarg termini? Moltes gràcies. F.B.

Estimat lector, bona tarda. ACS ha estat molt castigat en aquesta última gran crisi i fins llavors era un dels títols més alcistes del nostre mercat en termes de llarg termini. I ara es pot dir que el seu aspecte és més aviat neutral, que no és poca cosa tenint en compte la situació del gruix del mercat. Dit això, el tenim atacant la part alta del lateral dels últims mesos. Un tancament setmanal per sobre amb un bon marge seria un important senyal de fortalesa, avantsala del que pot ser l'inici d'un important tram a l'alça en tendència. Això sí, amb el permís de la important resistència que té a la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des dels màxims històrics de 2019 i que en aquest moment passa a l'entorn dels aproximadament 27,50 euros.

acs1811202
Gráfico semanal de ACS

Quant a AXA, l'asseguradora sembla decidida a atacar de nou la resistència que presenta a la zona dels 20 euros: els màxims de juny i el buit baixista setmanal de març. Per damunt la següent zona de control la tenim a l'entorn dels 22,30 euros i després els màxims anuals. Dit això, em quedo amb el fet que en l'última caiguda el preu ha marcat un primer màxim creixent, que no és poca cosa. Molt amable per les seves paraules, moltes gràcies.

axa181120
Gráfico semanal de AXA

Bon dia, Don José María. M'interessaria saber si ha canviat res a PharmaMar. I què espera a curt termini de Naturgy i Reig Jofre? Moltes gràcies. L.A.

Benvolgut inversor, bona tarda. Tot segueix igual a PharmaMar com hem anat comentant de fa temps. El títol continua desplaçant-se lateralment des de mitjan juny dins d'una impecable tendència alcista de fons. Ara bé, és clau que la zona de suport dels 76,20 euros (buit alcista de la sessió del 16 de juny-78 euros (mínims de setembre) resisteixi. La perforació d'aquesta zona de control seria un important senyal de feblesa dels títols de la companyia biotecnològica.

phm181120
Gráfico diario de PharmaMar

Quant a Naturgy la setmana passada va activar un important senyal de fortalesa puix que va ser capaç de tancar el buit baixista setmana de mitjan març. Per tant, aquest buit ja no existeix, abans era una llosa i ara no és res. Diguem que es donen les condicions perquè el preu posi rumb a la resistència que té a la directriu baixista (la zona dels 21 euros) i per damunt tindria el camí lliure fins als màxims històrics que va marcar el 2019 de 24,44 euros.

ntgy181120
Gráfico semanal de Naturgy

I finalment, quant a Reig Jofre, haig de dir-li que no ho veig gens clar. Hi ha vegades que es veuen coses amb relativa facilitat, però no ho tinc gens clar amb aquest títol. No observo cap senyal de feblesa dins del que és l'últim gran rebot des de la zona de mínims anuals. Com a resistències tenim els 5,23 euros i sobretot els 8,67 euros (màxims de 2015). Però el que li dic ho pot veure qualsevol. L'única cosa que no em desagrada del tot és que, dilatacions puntuals a part dels preus, es pot dir que la zona de mínims històrics (els mínims de 2012) no s'han perforat. El títol no ha arribat a construir un nou mínim decreixent en l'últim enfonsament. Per algun lloc cal començar. Gràcies a vostè, una salutació.

rjf181120
Gráfico mensual de Reig Jofre

Bon dia, podria analitzar Facephi? Moltes gràcies. J.O.

Benvolgut lector, bona tarda. Facephi es troba en un moment de mercat d'allò més interessant. Dins de la tendència alcista de fons, o primària, el tenim encaixat dins del que sembla un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents). Veurem per on acaba saltant el preu, encara que el que seria lògic és que ho fes a l'alça, ja que els triangles són majoritàriament pautes de continuïtat de tendència. Només cal esperar a veure per on acaba saltant el preu i actuar en conseqüències. Gràcies a vostè, una salutació.

face181120
Gráfico semanal de Facephi

Bon dia, què es pot esperar de Twitter de cara als pròxims mesos? I de Micron Technologies? Moltes gràcies per la seva atenció. M.CS.

Estimat inversor, bona tarda. Des de la zona de mínims anuals Twitter presenta una impecable tendència alcista (mínims i màxims creixents). Però en el curt el tenim en fase correctiva. Amb una zona de resistència molt important al buit baixista dels $52,43. De moment s'ha frenat a la important zona de suport dels $38-$39 i és important que aquest suport es respecti si no volem assistir a una deterioració del gràfic. Però és cert que mentre el títol no tanqui el buit baixista de la sessió del 30 d'octubre, el biaix de ‘trading’ en el millor dels casos serà lateral.

twtr181120
Gráfico diario de Twitter

Quant a Micron Technologies, és un valor clarament alcista en termes de llarg termini com ho és tot el sector. Cotitza ja a prop de la important resistència dels màxims de 2018, els $64,66. I si fos capaç de confirmar per damunt d'aquesta, la següent parada ja són els màxims històrics dels $97,50 (any 2000). Les sensacions són molt bones, no n'hi ha cap dubte. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

mu181120
Gráfico mensual de Micron Technologies

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador