ep archivo - fachada y letrero del primer local de zara que abrio en la capital junto a la puerta
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració d'Inditex, a iniciativa del seu president Pablo Isla i del seu fundador Amancio Ortega, i prèvia proposta de la Comissió de Nomenaments, ha aprovat el nomenament de Marta Ortega Pérez com a presidenta del grup, amb el caràcter de consellera dominical, nomenament que serà efectiu a partir de l'1 d'abril del 2022.

  • 45,34€
  • 1,43%
Análisis Técnico
S1
26
S2
30.76
R1
32.40
R2
32.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tenim notícies rellevants aquest dimarts en els títols d'Inditex, que poden fer reaccionar el valor de qualsevol manera. Tècnicament, el que tenim davant és un doble sostre potencial que, si es compleix, el portaria a buscar nivells de preu propers als 27 euros en primera instància (els mínims d'aquest estiu), sense descartar fins i tot una visita cap a la base (suport) del canal alcista pel qual es desplaça el valor des dels mínims de març de 2020.

Si continua corregint, l'estratègia òptima passaria per intentar obrir llargs als nivells de preu més propers possibles a la base del canal alcista. És aquí on l'equació rendibilitat-risc es fa òptima. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim el buit baixista de divendres passat als 30,76 euros i per sobre els màxims anuals als 32,50 euros. Mentre aquest buit no es tanqui es pot dir que el biaix de trading de curt termini es mantindrà baixista.

itx301121

Gràfic diari d'Inditex

Noticias relacionadas

contador