ep logo cie automotive
CIE AUTOMOTIVE
26,15€
  • 0,20€
  • 0,77%

La sessió d'aquest dimecres en els títols de CIE ha estat determinant. Durant la primera part va arribar a caure un 3% per tancar amb pujades properes al 7%.

El moviment d'aquest dimecres en els títols de CIE Automotive va ser de llibre, de manual. Durant la primera part de la sessió arribava a caure un 3% i just quan el preu tocava la recta suport que uneix els últims mínims creixents donava a conèixer els seus resultats (molt millors del que s'esperava) i des d'aquí va començar la remuntada. Tant que al final va pujar gairebé un 7%. De manera que ara sí que podem parlar d'una directriu alcista, en tenir-hi tres punts de suport o de tangència. El volum en la pujada va ser molt alt i això sempre dóna més fiabilitat al moviment en si.

Ara veurem si aquest és capaç de saltar per sobre de la resistència dels 26,10 euros (màxims anuals), ja que en fer-ho estaria confirmant un segon impuls alcista. Moviment que, amb les seves correccions intermèdies, el pot acostar a nivells de preu propers als 29-30 euros. Després de la reacció d'aquest dimecres el suport més important el tenim en els mínims de la sessió (23,12).

cie090519
Gràfic diari de CIE Automotive

Noticias relacionadas

contador