ep archivo - oficina de cellnex en la zona franca de barcelona archivo
EUROPA PRESS - Archivo

Va ser a mitjans de maig quan advertíem de l'impecable moviment en 'retrocés temporal' a la recta resistència, després suport, que unia els màxims decreixents de febrer i de març. I gairebé des de llavors el títol no ha parat d'escalar posicions.

  • 32,74€
  • -0,37%
Análisis Técnico
S1
48
S2
53.55
R1
60
R2
60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Oportunitats d'entrada en Cellnex hi ha hagut moltes al llarg dels últims mesos. La primera d'elles es produïa un cop el preu era capaç de rebotar-se des del nivell d'ajust/retrocés d'entre el 50% i el 61,8% de l'impuls alcista que s'iniciava als mínims de març. Posteriorment, quan el preu es recolzava en la recta resistència, després suport, que unia els màxims decreixents de febrer i de març. I l'última, un cop el preu saltava per sobre dels 50 euros, deixant enrere l'estret lateral de finals de maig/principis de juny.

Quan ens enfrontem a la recta final de la sessió el títol puja un 2,42%, fins als 54,26 euros. Col·locant-se, com no pot ser d'altra manera, en pujada lliure absoluta. I ara fins a on? Ningú ho sap. No hi ha resistències de cap tipus i, si de cas, podem mirar cap a la recta resistència (dinàmica) que li confereix la part alta del canal alcista de curt termini pel qual s'està desplaçant el preu des dels mínims anuals i que passa en aquest moment pels aproximadament 59 euros.

clnx2406212
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador