bitcoin bolsillo
PIXABAY

Per poder pensar que, potser, estem davant d'un potencial canvi de tendència li exigirem a la moneda digital que salti per sobre de la resistència dels $8.490.

  • 64.230,59$
  • -0,14%

Ja només per començar, crida l'atenció com l'últim rebot en el bitcoin es produeix des de la zona de suport que presenta en el buit alcista de la sessió del 2 de juliol als $5.885. Buit que s'ha emplenat però no tancat, cosa que vol dir que ha actuat com a suport i aquí han sortit els diners a donar suport a la moneda digital. D'altra banda, crida l'atenció com n’és d’impecable dels màxims decreixents que està dibuixant el preu des dels màxims històrics que va aconseguir a finals de 2017 als $20.650.

Per tant, per poder dir que alguna cosa pot estar canviant en el bitcoin li exigirem que, com a mínim, ens construeixi un primer màxim creixent, cosa que no ha fet des que va començar la vigent tendència baixista. Mínims creixents ja tenim, ja que els d'agost estan per sobre dels de juny. Anem a veure si ara és capaç de construir també un primer màxim creixent i per això necessitem que el preu salti per sobre dels màxims de juliol als $8.490. I mentrestant no tindrem res de res.

Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador