bitcoin7445

Al més curt termini el preu del futur del bitcoin ha trobat suport en l'últim dels buits alcistes que va deixar el futur del bitcoin, als 10.015 dòlars.

  • 63.643,52$
  • -0,77%

Entre els nombrosos anàlisis que hem realitzat al llarg dels últims mesos sobre el bitcoin, just a finals de febrer advertíem que la superació de la resistència dels 4.265 dòlars seria un primer avís a navegants que alguna cosa podia estar canviant en el rei de les monedes digitals. Des de llavors, el preu no ha parat d'escalar posicions i el més interessant és que ho ha fet i ho continua fent amb un important volum de contractació (el gràfic que tenim davant és el del futur del bitcoin, el que cotitza al CME).

Dit això, les caigudes des dels 13.800 fins als 9.800 dòlars encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. De moment, ha trobat suport en l'últim dels buits: la zona dels 10.000 dòlars en nombres rodons, tot i que presenta un altre buit alcista als 8.500 dòlars. O el que és el mateix, tot i que decidís omplir aquest buit (i no dic que ho hagi de fer) en realitat tot seguiria igual, res canviaria realment. Ja sabeu, acció-fase de reacció. El que sí que sembla clar a la vista del volum decreixent dels últims dies és que no es pot descartar un nou atac a la zona de resistència dels 14.000 dòlars, i si la superés no descartaria un ràpid moviment cap a la zona de màxims històrics: a l'entorn dels 20.000 dòlars. Això sí, amb els típics batzegades a l'alça i a la baixa que la caracteritzen.

btc3040719
Gràfic diari del futur del bitcoin des de setembre

Noticias relacionadas

contador