bitcoincrash2

Segueix la correcció del ral·li del bitcoin i el mercat de les monedes digitals es tenyeix de vermell intens aquesta jornada. Les caigudes tornen a ser gairebé del 10% i han portat el preu per sota de la marca psicològica dels 10.000 dòlars.

La més operada de les monedes digitals ha cedit un 30% i gairebé ha negat tota la pujada afavorida per l'anunci del Projecte Libra de Facebook. La presentació del fullet tècnic de la moneda digital de la xarxa social va servir de catalitzador per a unes pujades que es van perllongar durant diversos dies i van fer pujar la moneda digital fins a un màxim al voltant dels 14.000 dòlars.

A hores d'ara, la creació de Satoshi Nakamoto es canvia de mans en 9.900 dòlars, lluny de la fita de 13.700 dòlars de fa una mica més d'una setmana i cotitza a nivells del 21 de juny. La capitalització total del mercat també ha perdut els 330.000 milions de dòlars i l'acumulat amb prou feines supera els 290.000 milions de dòlars.

Amb tot, els inversors es fixen a la dada de tancament del mes de juny per aferrar-se al seu optimisme. Malgrat l'ampli retrocés, la creació de Satoshi Nakamoto encadena cinc mesos consecutius de guanys. Aquest fet, més l'aproximació de la reducció a la meitat de la recompensa per bloc minat, cosa que farà més escàs el bitcoin, alimenta les previsions que els preus segueixin inflant-se durant els següents sis mesos.

A més, des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, mentre el preu es mantingui per sobre del màxim del 30 de maig, als 9.097 dòlars, no s'invalidarà la perspectiva alcista en la més operada de les monedes digitals.

Altres experts, però, avisen que les alces tenen un límit i aposten perquè la moneda criptogràfica es mantingui entre els 10.000 i els 14.000 dòlars per un temps. Així ho ha declarat recentment el fundador de Galaxy Digital, Mike Novogratz.

Noticias relacionadas

contador