ep archivo   la ciudad bbva edificio sede del banco la vela
Joaquin Corchero - Europa Press - Archivo

BBVA segueix fort i, tot i les correccions de molt curt termini (fases de reacció), segueix sense mostrar el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura dels preus. Tot apunta que els 5,95-6 euros poden atacar-se gairebé en qualsevol moment.

  • 10,99€
  • 4,57%
Análisis Técnico
S1
4.90
S2
5.95
R1
6.75
R2
6.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant les últimes setmanes el sector bancari europeu s'ha frenat i s'està prenent un petit descans. No s'han perforat suports rellevants ni res, tot apunta que es tracta d'una simple correcció contra tendència o fase de reacció dins la impecable estructura alcista des dels mínims de 2020 que continua intacta. I BBVA és un dels bancs que lidera les pujades dins el Vell Continent. Ara bé, obrir-hi llargs en aquest moment del partit em sembla fer-ho molt tard, arribar molt tard al mercat. I així no s'entra. De la mateixa manera que no s'ha perforat tampoc cap suport important i per això no hi ha motius per desfer posicions.

Estem davant d'aquesta típica situació de mercat que s'explica molt bé quan diem allò que "és molt tard per comprar, però encara aviat per vendre". Molt s'han de torçar les coses, perquè el valor no ataqui la important resistència que presenta a la zona dels 5,95-6 euros: la directriu baixista principal que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de 2007.

bbva020721
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador