ana-botin-es-presidenta-banco-santander
Banco Santander

Els títols de l'entitat càntabra han tancat en espelmes setmanals per sota del suport dels 5-5,05 euros, la base de l'ampli canal lateral pel qual es ve desplaçant el preu des d'abril de 2017.

  • 4,75€
  • 0,06%
  • 10,47€
  • -1,78%
  • 4,93€
  • -0,36%

Rebots a banda, doncs grans caigudes solen anar acompanyades de forts rebots contra tendència (fase de reacció) la veritat és que l'aspecte tècnic dels títols de Santander s'ha deteriorat de forma més que evident. El tancament de l'última espelma setmanal es va col·locar per sota del suport dels 5,05 euros, els anteriors mínims anuals que al seu torn es corresponen amb la base de l'ampli moviment lateral pel qual es ve desplaçant el títol des de fa una mica més d'un any. Això li col·loca en una situació més que delicada, ja que l'experiència ens ha demostrat en multitud d'ocasions que quan el preu perfora un ampli lateral, est acostuma a caure amb força en les setmanes següents. L'única esperança a la qual agafar-nos és a la possibilitat que la MM200 setmanal, en els 4,90 euros, acabi posant punt i final a les caigudes.

Ara bé, si només ens fixem en la perforació de l'ampli canal lateral el que diu la teoria és que, com a mínim, el preu hauria de recórrer a la baixa l'amplària del mateix. La qual cosa el portaria a nivells de preu propers als 4,5 euros. Les últimes dues espelmes setmanals (correctives) es van construir, a més, amb un clar increment del volum, la qual cosa en teoria s'hauria d'interpretar també com un clar senyal de feblesa. A més, des dels màxims anuals (5,99) tenim màxims i mínims decreixents setmanals i així no es puja.

Gràfic setmanal de Banco Santander

contador