santander1

Crida l'atenció la precisió en el gràfic dels títols de Banc Santander, que després de recolzar-se recentment en la part superior (ara suport i abans resistència) del canal a la baixa, està tractant de reestructurar-se a l'alça.

  • 4,75€
  • -0,11%

El que tenim davant (en veles setmanals) és un canal a la baixa superat a l'alça, després de dos anys de continuades reculades, amb l'ajuda de la nova zona de suport, abans resistència, que li conferia la part superior del canal a la baixa. I a això és al que en diem un throw back. O el que és el mateix, podem dir que la tendència a la baixa estaria quedant enrere si bé és cert que necessitem que el preu salti en les properes setmanes per sobre de la resistència que presenta en els màxims dels 4,51 euros (màxims d'abril).

En aquest moment el títol confirmarà figura de tornada i podem començar a apostar per cotes clarament superiors en termes de mitjà i llarg termini. Ni que dir ha de la potencial pujada es produirà, com sempre, amb les seves correccions (o fases de reacció) intermèdies. Ningú està dient que ho vagi a fer de formar vertical perquè així no es mouen els preus als mercats.

Gràfica setmanal - Banco Santander

contador