ep banco sabadell lanzasistemapagotravesreconocimiento facial
BANCO SABADELL
1,46€
  • 0,02€
  • 1,22%

Durant els últim temps, cada vegada que l'entitat anuncia els seus comptes, assistim a violents moviments tant a l'alça com a la baixa. És clau que es respecti en tot moment el suport que presenta en els mínims de 2012.

Del dia d'avui podem esperar gairebé qualsevol cosa, ja que cada vegada que l'entitat anuncia els seus comptes la volatilitat es dispara. Però la clau està en què, en primer lloc, el títol respecti la zona de suport actual, els mínims de 2016. I si aquests es perden, que almenys es respecti el suport que té en els mínims històrics: els 0,8990 euros (ajustada la sèrie de preus als dividends repartits).

La perforació dels mínims històrics el col·locaria en una situació més delicada si és possible, ja que des d'aquest moment el tindríem en 'caiguda lliure' absoluta, amb les implicacions baixistes que això acostuma a tenir. Però anem a poc a poc, a veure si des dels actuals nivells de suport entren els diners per allunyar així del perill els títols de Banc Sabadell.

sabadell010219
Gràfic mensual de Banc Sabadell des de 2011

A mitja sessió els títols de Banc Sabadell han marcat un mínim en la sessió als 0,8970 euros (-10,25%), per sota del mínim històrics que va marcar el 23 de juliol de 2012 als 0,8990 euros.

Noticias relacionadas

contador