ep banc sabadell 20180515120111
Europa Press - Archivo
1,64€
  • 0,13€
  • 8,73%

El fins ara conseller de Banc Sabadell, David Vegara Figueres, passa a tenir consideració de conseller executiu, segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) mitjançant un fet rellevant aquest divendres.

Així, ha estat designat pel Consell d'Administració del banc, previ informe favorable de la Comissió de Nomenaments, com Chief Risk Officer amb dependència directa de la Comissió de Riscos.

El Consell d'Administració ha acordat també, amb l'informe favorable de la Comissió de Nomenaments, nomenar George Donald Johnston com a president de la Comissió de Riscos de la qual ja era membre com a vocal, en substitució de David Vegara Figueres.

Amb això, la Comissió de Riscos queda constituïda de la següent manera: George Donald Johnston com a president, Maria Teresa Garcia-Milà Lloveras i Manuel Valls Morató com a vocals i María José García Beato com a secretària no vocal.

També ha acordat, abans de l’informe favorable de la Comissió de Nomenaments, nomenar Pedro Fontana García com a vocal de la Comissió Executiva, en substitució de Josep Lluís Negro Rodríguez, amb la qual cosa la Comissió Executiva queda constituïda amb Josep Oliu i Creus com a president; Javier Echenique Landiribar (conseller independent), Jaume Guardiola Romojaro, Pedro Fontana García (conseller independent) i José Manuel Martínez Martínez (conseller independent) com a vocals; i María José García Beato com a secretària no vocal.

Noticias relacionadas

contador