brexit-quatre-navires-de-la-royal-navy-surveilleront-les-zones-de-peche

La Unió Europea i el Regne Unit estan a punt d'arribar a un històric acord comercial sobre el Brexit. El primer ministre, Boris Johnson, té prevista una roda de premsa aquest matí en la qual pot anunciar els detalls.

  • 0,8574£
  • -0,11%
  • 1,2514$
  • 0,42%
Análisis Técnico
S1
1.3134
S2
1.4376
R1
1.50
R2
1.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dimecres, fonts comunitàries van filtrar que l'acord era "imminent" i que els negociadors dels dos bàndols seguirien treballant tota la nit per anunciar un pacte aquest dijous, quan tot just queda una setmana per a la sortida definitiva del Regne Unit del club comunitari. Un acord abans de Nadal evitaria una turbulenta ruptura econòmica i seria molt ben rebut pels mercats.

Tècnicament, i a falta del tancament de l'espelma setmanal de la lliura enfront del dòlar (o cable) el que tenim davant és el que es coneix com un 'cap i espatlles' invertit, amb importants implicacions alcistes per a la lliura. La superació de l'important resistència horitzontal dels 1,35 és un primer avís a navegants. Si finalment la figura de tornada es confirmés la teoria resa que com a mínim hauria de recuperar l'altura del 'cap', cosa que el projectaria cap a la zona dels aproximadament 1,57. Amb el permís, és clar, de la resistència intermèdia que presenta en els màxims de 2018 als 1,4376.

gbpusd241220
Gràfic setmanal de la lliura/dòlar

Noticias relacionadas

contador