ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

IAG sembla escalfar motors i preparar-se per a l'enlairament en qualsevol moment. A la cantonada li espera la resistència que uneix tots i cadascun dels màxims decreixents des del març de l'any passat. Resistència dinàmica amb cinc punts de tangència.

IAG

  • 2,13€
  • -0,75%
Análisis Técnico
S1
1.46
S2
2.046
R1
2.26
R2
2.26
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda, i per això els preus cauen. I això és el que tenim en IAG.

Una recta resistència dinàmica amb pendent negatiu que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 2,05 euros. Però només cal superar-la si volem començar a mirar els títols de l'aerolínia amb altres ulls. Per això últim, li exigirem, a més, que superi els màxims d'octubre als 2,26 euros.

Amb tot, la gran zona de control per dalt (resistència) la trobem al buit baixista setmanal de març de 2020 als 2,6160 euros. Aquest buit s'ha omplert diverses vegades durant els últims 23 mesos, però encara no s'ha tancat o el que és el mateix anul·lat. Anul·lar-ho vol dir que un divendres tanqui per sobre dels 2,6160 euros i per això el valor encara s'ha de revalorar una mica més del 30%.

iag090222
Gràic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador