ep archivo   iag realiza un pedido de aviones para ba
AVIÓN B777-9 - Archivo

Des dels mínims de mitjans de setembre als 1,60 euros els títols de l'aerolínia acumulen una revaloració del 37% en poc més de dues setmanes.

IAG

  • 2,05€
  • 0,84%
Análisis Técnico
S1
1.44
S2
2.57
R1
2.6160
R2
2.6160
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Divendres passat els títols d'IAG van dibuixar un envolupant alcista. És a dir, l'espelma de divendres obria per sota del mínim de l'espelma de dijous i tancava per sobre de l'màxim d'aquesta espelma. Embolicant la totalitat de la franja de preus de l'espelma prèvia. Si bé és cert que aquest tipus d'espelmes té més impacte sobre els preus quan es dona després d'una llarga fase correctiva i no tant quan es dona després d'un ral·li alcista, com ha estat el cas.

Dit això, el que està clar és que IAG ja ens té més que acostumats a fortes pujades, fortes caigudes i verticals recuperacions. O així és com segueix comportant-se durant els últims 11 mesos. Així, mentre el preu no tanqui, o el que és el mateix 'anul·li, el buit baixista setmanal de març de l'any passat als 2,6160 euros, no tindrem cap tipus de senyal que ens convidi a pensar que alguna cosa està començant a canviar en el títol.

Només quan l'anul·li, deixarem la porta oberta a la possibilitat que l'ampli lateral amb suport als 1,50 euros i resistència als 2,62 euros formi ja part de la història. I mentrestant més del mateix, fortes batzegades a l'alça i a la baixa dins un ampli moviment lateral i poc més.

iag041021
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador