ep arcelormittalgijon
ARCELORMITTAL
23,58€
  • -0,48€
  • -2,00%

El gegant de l'acer fa dos sessions que està registrant fortes caigudes (-5%), tot i que el moviment correctiu és més aviat de tot el sector en bloc. No és exclusiu d'ArcelorMittal.

Ja sabem per experiència com se les gasta aquest títol per al bo i per al dolent. A falta de conèixer el tancament de l’espelma setmanal hem de saber que a poc més que corregeixi ArcelorMittal ens pot acabar dibuixant el que es coneix com un ‘envolupant baixista'. El que sens dubte seria una nou i preocupant senyal de debilitat que ens anticiparia el final de rebot. Però si des d'aquí comencés a rebotar amb força, el que tindríem seria una simple correcció (fase de reacció), violenta això sí, després d'un rebot des de finals de desembre del 20%. Ja sabeu: acció (pujades) - fase de reacció (caigudes).

El que vull dir és que tot i les fortes caigudes dels últims dies aquestes encaixen dins dels paràmetres normals després d'un ral·li del 20% en poques sessions. I que el suport que cal respectar en tot moment el trobem als 17 euros. Mentre no es perforin els mínims de finals de 2018 no descartem que el rebot, amb les seves correccions intermèdies tingui continuïtat, fins i tot, fins a la zona dels aproximadament 24 euros, que és on tenim la primera resistència (abans suport) de veritat.

arcelor230119
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal

Noticias relacionadas

contador