ep arcelor recurso fabrica acero
www.arcelor.com
23,50€
  • -0,62€
  • -2,57%

Tot i les importants pujades de les últimes setmanes la veritat és que aquestes encaixen dins del que seria un simple rebot o fase de reacció.

Ja coneixem de sobres ArcelorMittal i sabem que aquest títol és capaç de tot, del millor i del pitjor. Acaba de donar a conèixer els resultats i de moment puja un 1%. Una altra cosa és el que succeeixi al tancament. Tècnicament, el tenim en zona de ningú, a mig camí entre el suport dels 12,78 i la resistència dels 16,49 euros. O dit amb altres paraules, fins que el preu no trenqui per un o altre costat no tindrem cap pista sobre el que pot ser el següent gran moviment en tendència. Lateral que al seu torn es troba encaixat dins d'una àmplia formació d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles'.

L'anàlisi tècnica, com qualsevol altra eina/anàlisi pot fallar. No hi ha res infalible als mercats, no ens enganyem, però si la figura que tenim al davant es compleix la veritat és que cal apostar per importants caigudes de cara als propers mesos, amb objectiu a la zona dels 9,50-10 euros (l'alçada del cap de la formació).

arcelor010819

Noticias relacionadas

contador