ep gamesa
GAMESA

La 'sobrevenda' setmanal comença a llançar lectures extremes que podrien servir per construir terra de mercat des del qual es podria rebotar.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 185,60 DKK
  • 1,59%

Si hi ha un moment per intentar-ho en Gamesa, per a aquells que estiguin esperant entrar al títol, és ara. Mesos enrere ens han preguntant en nombroses ocasions per aquest títol i sempre dèiem el mateix: que fer-ho implicaria arribar tard, ja que la tendència alcista de fons es va iniciar fa ja bastants anys. Però que si existia algun moment per intentar-ho pel costat llarg (o alcista) hauria de ser en els nivells de preu més propers a la base del canal alcista (per definició suport) pel qual s’està desplaçant el preu des de finals de 2015. Per tant és ara quan té sentit plantejar-se obrir posicions en el títol.

És més, els importants nivells de 'sobrevenda' setmanals que llança l'oscil·lador de moment estocàstic també apuntaria en aquest sentit: la possibilitat que al voltant dels actuals nivells de preu s'estigui intentant construir un sòl de mercat des del qual es podria reestructurar de nou al alça.

Gràfic setmanal - Gamesa

Noticias relacionadas

contador