Adolfo Domínguez

Després de saltar per sobre dels 4,17 euros el títol ens ha dibuixat un petit 'doble sòl'. Figura de tornada que hauria de llançar-li cap a la important zona de resistència dels 6,90-7 euros.

  • 4,60€
  • 1,31%

En el gràfic setmanal adjunt dels títols de la companyia tèxtil podem veure com el preu ha saltat amb contundència per sobre de la resistència que presentava en els 4,45 euros, donant així forma a una figura de tornada en 'doble sòl' que, correccions puntuals a banda, hauria de llançar-li cap a nivells de preu propers als 6,90-7 euros (màxims d'agost del 2013).

Però és que si a més fos capaç, en els mesos vinents, de saltar per sobre dels 7 euros tindríem una altra clara figura de tornada, d'orde major, que podria projectar al títol cap a nivells de preu propers als 15 euros en el llarg termini. Aquest moviment de superació de resistències s'està produint, a més, amb la confirmació de la pauta del volum, o el que és el mateix, negociant un nombre de títol clarament superior a la mitjana, la qual cosa sempre dóna més fiabilitat al moviment de ruptura.

(Gràfica setmanal - Adolfo Domínguez)

Noticias relacionadas

contador