aceroimpuesto
9,92€
  • 0,06€
  • 0,61%

El que més m'agrada en el moment actual del gràfic d'Acerinox són les clares divergències alcistes setmanals entre el preu i l'oscil·lat de moment estocàstic.

Per començar, el que tenim davant en Acerinox és un doble suport al suport dels vuit euros, que no és una doble vall. Serà doble vall quan aquest salti en preus de tancament per sobre dels 9,50 euros. Però no abans. En qualsevol cas, les sensacions són bones. Tenim un important suport, en números rodons, als vuit euros. I, a més, tenim clares divergències alcistes setmanals, cosa que en condicions normals acostuma a portar amb si importants rebots de cara a les properes sessions/setmanes.

Per això, es diria que en teoria es donen les condicions per seguir apostant per un moviment cap a l'important resistència dels 9,50 euros i si a sobre fos capaç de saltar amb comoditat per sobre, la figura de tornada s'activaria i caldria apostar per una pujada cap a nivells de preu, com a mínim, a prop de la zona dels 11 euros (l'alçada de la formació). De la qual cosa es dedueix que és clau, crític, que el nivell dels vuit euros es respecti en tot moment.

acx190619

Gràfic setmanal d'Acerinox des de juny de 2016

Noticias relacionadas

contador